Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@18:13:07 GMT

بازار سکه در مشهد همچنان سکه است

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۹۹۲۶۸

بازار سکه در مشهد همچنان سکه است

رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهدمقدس گفت: بازار سکه در مشهد مقداری متفاوت است و عده‌ای به چشم سرمایه‌گذاری به آن نگاه کرده و سکه می‌خرند و همین مسئله سبب شده تا وضعیت سکه نسبت به مصنوعات طلا مقداری بهتر باشد. ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۵ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

باقر معبودی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: واحدهای طلافروشی در مشهد مشغول بکار شده‌اند اما کرونا آسیب جدی به مبحث تولید و سفارش طلا وارد کرده اما اینک خداراشکر بازار چندان کساد نیست و رواج دارد و خرید و فروش رواج دارد اما به سوددهی نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد گفت: واحدها هنوز از نظر فروش در وضعیت کساد و رکود به سر می‌برند اما توانسته‌اند هزینه‌های آب و برق و مالیات و بیمه خود را تا حدودی مدیریت کنند؛ هنوز آن رکود وجود دارد.

معبودی‌نژاد خاطرنشان کرد: بازار سکه در مشهد مقداری متفاوت است و عده‌ای به چشم سرمایه‌گذاری به آن نگاه کرده و سکه می‌خرند و همین مسئله سبب شده تا وضعیت سکه نسبت به مصنوعات طلا مقداری بهتر باشد.

وی گفت: البته در مجموع سکه مقداری حباب دارد اما اقبال مردم نسبت به خرید سکه افزایش پیدا کرده و واحدهای ما از این نظر فعال هستند و خرید و فروش سکه رایج‌تر است.

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز امروز 99/03/26| رشد قیمت دلار و سکه در بازار آزادجوادی: وابستگی به مدال‌هایم نداشتم، اما از دزدیده شدن‌ آنها دلم می‌سوزد/ می‌خواستم 18 طلایم را به موزه المپیک بدهمقیمت جهانی طلا امروز 99/03/26

معبودی‌نژاد تصریح کرد: افزایش قیمت طلا بی‌رویه بوده و برخی توان خرید آن را ندارند و اینک نقره یک جایگزین مناسب است؛ نقره مشهد در سطح کشور حرف اول را می‌زند و تولید نقره ما در مشهد در سطح ایران در رتبه یک قرار دارد.

وی عنوان کرد: نخستین شهری هستیم که بیشترین تولید نقره را داریم و بیشترین میزان کارگاه‌های نقره سطح کشور را مشهد در اختیار دارد؛ زائرانی که از کشورهای اسلامی به مشهد سفر می‌کردند نیز معمولا از بازار نقره استقبال بسیار خوبی داشتند و رونق نقره حتی در مقطعی در مشهد بیشتر از طلا بود.

معبودی نژاد گفت: از صنایع جدید در ساخت نقره بهره گرفته‌ایم و حتی مشابهت زیادی با طلا دارد و بسیاری از کارگاه‌های طلاساز ما با همان دستگاه‌ها در حال تولید نقره هستند و درخواست بسیار خوبی نیز از نقره در بازار وجود دارد.

وی بیان کرد: البته همچنان برای عروسی‌ها و مجالس این چنینی، طلا روی بورس است و بازهم بیشتر طلا را ترجیح می‌دهند مگر اینکه زوجین خودشان به توافق برسند که بجای طلا، نقره بخرند؛ در بحث صنعت نقره بسیار پیشرفت کرده و مصنوعات زیبا و لوکسی را می‌سازیم.

رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد در مورد تعداد کارگاه‌های نقره مشهد اظهار داشت: حدود 2000 کارگاه تولید نقره در مشهد داریم و 16000 نفر نیز در این حوزه فعال هستند و از نظر اشتغال‌زایی نیز بسیار خوب بوده است.

معبودی‌نژاد با ارزآوری نقره نیز گفت: این مسئله نیز بسیار مهم است و نقره ارزآوری بسیار خوبی دارد و از نظر صادراتی نیز موقعیت برجسته‌ای دارد و زائران و مسافران همواره از نقره استقبال کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر کارگاه‌های تولید نقره نیز متاثر از شرایط رکود اقتصادی با رکود تولید مواجه هستند اظهار داشت: بهرحال این شرایط طبیعی است و نقره نیز به آن مبتلا شده و امیدواریم بازار نقره مشهد نیز در کنار طلا دوباره رونق بگیرد و مسائل آنها حل شود.

معبودی‌نژاد گفت: نقره در زمینه صادرات و کالای همراه مسافر قدرت مانور دارد و هر مسافر می‌توانست تا 300 گرم نقره همراه خود خارج کند و این نیز برای مشهد یک موقعیت ویژه بوده و هست و با توجه به جمعیت زائر بالا رونق بالایی در اقتصاد شهر ایجاد می‌کرد.

وی افزود: برخی نیز برای فروش نقره را از مشهد خارج کرده و در کشورهایی مانند عراق به فروش می‌رساندند؛ نقره سرمایه‌گذاری شخصی را دارا نیست زیرا بعضا اجرت ساخت بالا است و ارزشی برای سرمایه‌گذاری شخصی ندارد.

معبودی‌نژاد با اشاره به مشکل مالیاتی طلافروشان گفت: مهمترین معضل در بحران کرونا همین مالیات‌ها بود؛ مشکل اصلی ما البته مالیات ارزش افزوده بود که تقریبا اصلاح شده و امیدواریم هرچه زودتر ابلاغ شود.

انتهای پیام/282/ ت

R41347/P/S6,1188/CT2

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سرمایه گذاری معبودی نژاد تولید نقره نقره مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۹۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود

رحیم نیازی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به مازاد تولید سیب زمینی، بخشی از محصول مورد نیاز در انبار‌ها دپو شده است که اتخاذ سیاست نادرست عوارض ۶۰ درصدی صادرات سیب زمینی می‌تواند آسیب جدی به تولید این محصول وارد کند.

او قیمت تمام شده هرکیلو سیب زمینی را ۱۲ تا ۱۳ هزارتومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون هرکیلو سیب زمینی با نرخ ۷ تا ۹ هزارتومان از کشاورزان خریداری می‌شود، درحالیکه هزینه‌های بالای بذر، کارگری، آب و برق، حمل و نقل، دنباله بند‌های کشاورزی و تعمیرات ماشین آلات هیچ تناسبی با درآمد سیب زمینی کاران ندارد.

نیازی ادامه داد: با توجه به بحران منابع آبی و کمبود نقدینگی انتظار می‌رود که حمایت‌های لازم از بخش تولید صورت بگیرد چراکه دریافت عوارض ۶۰ درصدی صادرات راهکار تنظیم بازار نیست و برای استمرار صادرات و پایداری تولید هرچه سریع‌تر باید این عوارض حذف شود.

عضو هیئت مدیره انجمن سیب زمینی با بیان اینکه مشکلی در تولید سیب زمینی نداریم، افزود: بنابر آمار سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود که با احتساب سرانه مصرف، این رقم مازاد بر نیاز کشور است که باید در راستای تعادل بازار، تولید مازاد به بازار‌های هدف صادر شود.

او با بیان اینکه صادرات سیب زمینی راهکار تنظیم بازار داخل است، گفت: بنابر آمار طی ۵ سال اخیر به طور متوسط سالانه ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی به بازار‌های هدف صادر می‌شود و در شرایط کنونی باید عوارض صادرات حذف شود تا مازاد تولید صادر شود، در غیراین صورت دلالان و کارخانه‌ها با سوء استفاده از شرایط بازار، قیمت‌ها را کاهش می‌دهند که این امر به زیان بخش تولید تمام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • ۴ دلیل ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و سکه و نقره داغ شدن خریداران
  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • سقوط طلا دامن‌گیر نقره شد/ معامله‌گران در لاک احتیاطی!
  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • برپایی جشن «خدا قوت کارگر» در ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!